Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Medical supplies

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Test rapid Antigen SARS-CoV-2, prelevare din saliva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Brand
Faspit
Cod produs
FS
Out Of stock
Descriere
Acest test antigen (imunocromatografie utilizand aur coloidal) cu prelevare din saliva este utilizat pentru detectarea calitativa in vitro a antigenului SARS-CoV-2. Este un test sandwich cu flux lateral, destinat detectarii calitative a antigenului proteinei nucleocapsidelor din SARS-CoV-2 in specimene de saliva.

+++ Detecteaza infectarea si la asimptomatici, nclusiv tulpina Delta.
+++Reactivul testului foloseste dublu anticorp de tip sandwich pentru a detecta in mod antigenul noului coronavirus (SARS-CoV-2) in probe de saliva.
+++In timpul detectarii, anticorpul monoclonal anti-SARS-CoV-2 marcat cu aur coloidal din tamponul de etichetare se leaga de antigenul SARS-CoV-2 din proba pentru a forma un complex, iar complexul de reactie se deplaseaza inainte de-a lungul membranei nitrocelulozice sub actiunea cromatografiei, unde este captat de anticorpul monoclonal anti-SARS-CoV-2 pre-acoperit de zona de detectare (T) de pe membrana nitrocelulozei si, in final, se formeaza o linie de reactie de culoare rosie in zona T.

Daca proba nu contine antigen SARS-CoV-2, nu se poate forma o linie de reactie de culoare rosie in zona T. Indiferent daca proba de testat contine antigen SARSCoV-2, se va forma intotdeauna o linie de reactie rosie in zona de control al calitatii (C).

+++ Mod ambalare: 1 kit de testare / cutie
Din Gura in Gura